Mancarurile sunt preparate cu mare atentie sub stricta supraveghere a maestrului, astfel respectandu-se toate criteriile de pastrare a substantelor nutritive pe  durata intregului proces de productie si pe parcursul extractiei acestora. De asemeni, raportul carne ~ legume tine cont de criteriul nutritiei sanatoase. Preparatele pastreaza valorile nutritive ale alimentelor  initiale, naturale. Procesarea este una moderna, de exemplu fierberea si coacerea la temperaturi joase: fierberea la aburi. La toate preparatele pentru care trebuie tocata carnea, aceasta este in prealabil fiarta in aburi pentru a se pastra substanta nutritiva. Apoi, carnea procesata astfel este maruntita si amestecata cu diverse ingrediente, fara a se folosii prajirea in grasimi. Toate alimentele sunt asigurate numai de la furnizori atent selectionati, furnizori ce respecta principiile calitatii. Toate alimetele de origine animala sunt insotite de certificate de conformitate.

Gastrita hiperacida, ulcer gastric, ulcer duodenal, boli ale stomacului

Gastritele cronice hipoacide, colite cronice de natura alimentara, parazitara sau infectioasa, in afara puseurilor cronice

Enterocolite si colite cronice

Enterocolite acute

Hepatite cronice, fara tulburari ale matabolismului apei,  convalescenta dupa hepatita epidemica, colecistita si angiocolite cronice, in afara puseurilor acute, calculoza biliara

Oxalurii

Nefrite cornice

Obezitate

Diabet zaharat

Insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala, ateroscleroza

Litiaza renala fosfatica

Regim de curatare, femei gravide si perioada de alaptare