Povestea incepe odata cu absolvirea Scolii de Bucatari din Bucuresti, facand ucenicia la Restaurantul Turn al Salii Palatului, deprinzand aici o parte din tainele meseriei. A urmat Restaurantul Palace, apoi am urmat un stagiu de specializare de un an in Berlin, revin in tara si formez o echipa de bucatari alaturi de care preiau conducerea Restaurantului Riviera din Mamaia. Fiind o persoana extrem de ambitioasa, la numai 24 de ani, deschid Restaurantul Snack-Bar al hotelului Bucuresti, acesta tocmai isi aprindea candelabrele de cristal pe Calea Victoriei.

Alti ani, alte experiente…Restaurantul Berlin din Bucuresti, Restaurantul Camerei Deputatilor ( Palatul Parlamentului ). Astfel dau curs unei noi provocari si anume, de a prelua atat bucataria cat si cofetaria, loc in care nivelul de exigenta si performanta a culminat prin organizarea de cocktail-uri, receptii, mese oficiale avand cel mai inalt nivel de protocol de stat. Unul din evenimente fiind Uniunea Interparlamentara la care a participat un numar de 1500 de persoane, si receptia in onoarea sosirii in Romania a fostului presedinte George W. Bush.

Dupa anul 1996, mirajul televiziunii ma prinde in mrejele sale si incep prin a prezenta prima emisiune culinara din romania pe TVR International. La propunerea lui Florin Calinescu, las tigaile Palatului Parlamentului pentru studiourile PRO TV- ului. Schimbarea de secol, aduce si o schimbare in cariera, devenind producatorul si regizorul propriilor emisiuni culinare.

Anul 2015 inchide seria de experiente placute, atat cinematografice cat si TV, schimband macazul catre Petrisor Events respectiv Petrisor Catering.

#petrisorcatering